Robin Reichrath lijstduwer bij Tweede Kamerverkiezingen

Landgraafs raadslid en PvdA-fractievoorzitter Robin Reichrath is lijstduwer voor zijn partij bij de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart 2017. Hij is dat in het kiesdistrict Limburg en duwt de lijst voor de regio Parkstad. De PvdA heeft in totaal 5 lijstduwers aangewezen voor Limburg. ‘Het is voor mij een eer om samen met ervaren Limburgse toppers als Jacques Costongs en Jan Smeets de lijst de duwen’, laat Reichrath weten. De 25-jarige Landgravenaar heeft geen ambities om naar Den Haag te vertrekken. ‘Ik duw de lijst alleen in Limburg en onderstreep daarmee mijn lokale en regionale binding. Mochten er 20.000 mensen hun voorkeursstem op mij uitbrengen, en ik daardoor op voorkeur in de Tweede Kamer gekozen word, zal ik die wens van de kiezer vanzelfsprekend ten uitvoer brengen’, voegt hij er met een knipoog aan toe.