Oproep kandidaatstelling Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Vind jij het belangrijk dat het goed gaat met alle mensen in onze gemeente? Dat ze gezond en gelukkig zijn? Dat ze bij pech kunnen rekenen op een stevig vangnet en liefdevolle hulp om er weer bovenop te komen? Dat kinderen niet opgroeien in armoede, maar juist alle kansen van de wereld krijgen om zich te ontwikkelen? Wil jij samen met ons rechtzetten wat is scheefgegroeid in Nederland?
PvdA Landgraaf-Heerlen zoekt enthousiaste kandidaten voor de gemeenteraden van Heerlen en Landgraaf voor de periode 2022 – 2026. Volksvertegenwoordigers in hart en nieren, die het leuk en belangrijk vinden om de sociaaldemocratische waarden te
vertegenwoordigen in de gemeenteraad, maar ook in de samenleving!
Heb je belangstelling? Stuur dan uiterlijk 17 mei 2021 een mail naar Jan Boumans (janboumans1@hotmail.com), secretaris van de onafhankelijke kandidaatstellingscommissie en met daarin je ambitie, motivatie en eventueel een CV. Meer informatie over de procedure en de profielschets is te vinden in deze PDF (klik).
Behoefte aan een persoonlijk gesprek? Mail dan Cynthia Veerman, fractieleider van PvdA Landgraaf, op cynthia.volten@gmail.com.
We hopen je snel te mogen begroeten!