Melvin Roeleveld verkozen als lijsttrekker, John Haex en Frank de Langen completeren top 3

Op de drukbezochte Algemene Ledenvergadering van 29 september is de 26-jarige Melvin Roeleveld verkozen als lijsttrekker voor de PvdA in Landgraaf.

De afzwaaiend voorzitter van de Jonge Socialisten Limburg is momenteel bezig met zijn Masterstudie Sociologie aan de VU Amsterdam. Daarnaast is hij al enkele jaren met enthousiasme actief als fractieondersteuner van de fractie in Landgraaf. Melvin staat bekend als een goede luisteraar, daardoor in staat verbindend op te treden en een goede prater. Compleet in de stijl van de PvdA Landgraaf een goede keuze voor de toekomst!

Op plek twee hebben de leden gekozen voor John Haex. Een bekende achternaam, daar zijn vrouw Mireille voor GroenLinks in de gemeenteraad zit. John heeft in zijn functie op het Eijkhagen College een grote, maatschappelijke impact en wil zijn kwaliteiten graag inzetten voor de inwoners van Landgraaf.

De top drie wordt afgesloten door Frank de Langen. Frank heeft als Statenlid in de periode tussen 2003 en 2007 ruime politieke ervaring opgedaan. Bij de hoofddocent aan de Open Universiteit begon het gemis van de politiek te knagen. Met zijn kennis, ervaring en enthousiasme een aanwinst voor de Landgravenaars.

De rest van de lijst bestaat uit oudgediende Jan Bonten (4), Christian Brakenhoff (5), Rob Snijkers (6), Jolanda Hersbach (7), Tom Haex (8), Cynthia Veerman (9), Hans Wechseler (10), Xavier Moonen (11) en Ger Reichrath als lijstduwer op plek 12.